ШАМПИОНИ НА ГРЕЕЊЕТО Viessmann прогласен за бренд на годината во Германија

Viessmann е "Бренд на 2019 година" во категоријата "Енергија и греење", одлучиле германските потрошувачи. Истражувањето беше спроведено од Институтот за истражување на јавното мислење YouGov при што Viessmann го освои првото место како шампион за греење во оваа земја втора година по ред врз основа на испитувањата на потрошувачите.

При рангирањето на брендовите, првенствено е оценуван односот помеѓу квалитетот на производот и неговата ефикасност во пракса т.е. резултатите што ги постигнува. Потоа беше истражено нивото на задоволство на клиентите, вклучително и нивниот одговор на прашањето дали би го препорачале брендот на други корисници. Врз основа на сите овие параметри Viessmann несомнено ја понесе титулата шампион на греење на германскиот пазар, кој традиционално се смета за еден од најпребирливите пазари во Европа и во светот.

Ова е само едно од низата признанија што компанијата Viessmann ги доби во 2019 година, но и најзначајното, бидејќи станува збор за директна потврда за квалитетот од страна на корисниците. Сепак, компанијата не само што ги исполнува највисоките стандарди во однос на ефикасноста на греењето и заштедата на енергија, а со тоа и парите, туку и во однос на префинетоста и елеганција на дизајнот. Ова најдобро го потврдува познатата награда "IF Gold Award 2019", која ја доби иновираниот Viessmann ѕиден кондензациски котел на гас - Vitodens.

Оваа вест е најдобрата увертира за 2020 година, за време на која ќе ги претставиме шампионите на греење во Србија и со тоа ќе ги откриеме резултатите и задоволството на клиентите. Првиот во низата докази дека германскиот квалитет стана најдобриот адут и за корисниците во Србија е приказната за Нишлијата кој затоплува стан од 80 метри за само 55 динари на ден. Новите приказни од различни делови на Србија полека доаѓаат, а со тоа и нови потврдувања дека е време брендот на годината да завладее со греењето и во вашиот дом.

Viessmann е "Бренд на 2019 година" во категоријата "Енергија и греење", одлучиле германските потрошувачи. Истражувањето беше спроведено од Институтот за истражување на јавното мислење YouGov.

Друга награда во однос на префинетоста и елеганција на дизајнот - познатата "IF Gold Award 2019", награда со која е награден ѕиден кондензациски котел Viessmann Vitodens 300-W.

Првиот во низата докази дека германскиот квалитет стана најдобриот адут и за корисниците во Србија е приказната за Нишлијата, кој затоплува стан од 80 м2 за само 55 динари на ден.

sampioni na greenjeto

pageBacknazad